Bolca futbol,Az biraz siyaset,gündem,kadınlar,iş,güç,müzik,film,dizi...

27 Mart 2010 Cumartesi

Yiğit Bulut ve Siyah Gömleği(!)




Bu haftasonu Galatasaraylılar için çok gergin geçiyor. Hem dünkü bursaspor maçı hem bugünkü seçimler.Bir de üstüne yarın Fenerbahçe maçı var.Kısacası dert üstüne dert, sıkıntı üstüne sıkıntı.

Şu yazıyı yazdığım saatlerde Adnan Polat 8 sandık sonu hatrı sayılır bir miktar oy farkıyla ilerde. Sandık başına oy farkı gitgide azalmakla beraber taraftar ( ki genel i Polat ı destekliyor ) hala tedirginliğini koruyor diyebilirim.

Söylentiler der ki Genç liseliler Öztürk ü yaşlı duayenler Polat ı destekliyor. Umutlu bakabilmem için iki tane desteğim var. Birisi bu duayenler dediğimiz dinazorların ( İnan Kıraç,Selahattin Beyazıd vs) dediği genelde bu kulüpte olur. Diğeri ise Adnan Polat ın herkesten oy alabilecek pozisyonu. Hem Alp Yalman hem Özhan Canaydın yönetimlerinde olsun, kulübün içini dışını bilir,hem liselilerle kankadır hem de en azılı alaylıdır. Ama Galatasaray'da ki tüzük rezaleti artı Galatasaray lise'sinin değişen demografisini düşünürsek umutsuz olmak için de bir kaç nedenimiz var.

Bir yeni GSL mezunları artık kulüp taraftarı değil. Cemiyet taraftarı. Kısacası cemiyeti, iktidar etmenin peşindeler. Sportif başarı umurlarında bile değil.

Bunu en son faşist kara gömlekli yiğit bulut'un yazısında görebiliyoruz. Ne demiş Doğan ın damadı.

"mekteplilere son çağrı!
geçtiğimiz hafta içinde galatasaray‘ımızın adı ile anılan kulübü neden adnan polat ve ekibinden kurtarmamız gerektiğini detayları ile yazmış ve hıncal uluç tarafından kafatası avcısı olarak suçlanmıştım! yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım ve çağrımı yeniliyorum: görevinizi lütfen yapın ve kurtarın ismimizle anılan bu kulübü! bizden birini getirin! kimilerine göre yanlış olsun, işi bilmesin ama bizden olsun! direksiyona bir geçelim en azından inşaat demirleri arasında kaybolan ruhumuzu kazanalım!
"

Sen,sen,sen kimsin lan sen? Televizyon da çıkıp bir hafta başka şey bir hafta başka şey söyleyen, sen bu ülkenin düşmanlık tohumlarını eken sen, sen şimdi zehrini galatasaray a mı akıtmak istiyorsun lan?

Siktir git! Şu liseden çıkan çok adam tanıyorum ( en yakın arkadaşımdır bir kaç tanesi) ama senin kadar çıkarcı, faşist, ruhsuz, bir adam tanımıyorum.

Ben sinir hastasıysam senin gibi kifayetsizlerin ortada olması yüzünden hastayım.

İtalya'da Almanya'da hep siz vardınız savaşı çıkaran, Galatasaray'da da siz olacaksınız savaşı çıkaran.

Siyah gömleklerinizi söküceğiz lan Galatasaray'dan.

Eğer Polat kaybederse iki elim yakanızdan düşmeyecektir.

Hiç yorum yok: